Απαράδεκτη τουαλέτα για ΑμΕΑ στην Εγνατία Οδό στη Θράκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Απαράδεκτη τουαλέτα για ΑμΕΑ στην Εγνατία Οδό στη Θράκη

Απαράδεκτη τουαλέτα για ΑμΕΑ στην Εγνατία Οδό στη Θράκη

Την ακαταλληλότητα – αλλά και επικινδυνότητα – της τουαλέτας για ΑμΕΑ στο πάρκινγκ των διοδίων Μέστης της Εγνατίας Οδού, “καταγγέλλει” ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμΕΑ Ροδόπης, κ. Τρύφωνας Καρούντζος.

Διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι την κατασκευή της και τη μη λειτουργικότητά της, εκφράζει την έντονη δυσφορία και διαμαρτυρία του, καλώντας το Υπουργείο Μεταφορών και την εταιρεία της Εγνατίας Οδού, να συμβουλεύονται τα σωματεία των ΑμΕΑ για θέματα που τους αφορούν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρούντζος αναφέρει:

“Γυρίζοντας από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ομολογώ λόγω θεσμικής διαστροφής, είπα να σταματήσω να ελέγξω την τουαλέτα των ΑμΕΑ που βρίσκεται στο πάρκινγκ κοντά στα νέα διόδια της Μέστης, ενός ευρωπαϊκού δρόμου όπως είναι η Εγνατία Οδός.

Επιεικώς απαράδεκτη αλλά και επικίνδυνη! Χαμηλή λεκάνη, έλλειψη ανοίγματος για καθετηριασμό, και απών ο δεξιός βραχίωνας στήριξης.

Προς το Υπουργείο Μεταφορών αλλά και την εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα διόδια (ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.), συμβουλή: τα Σωματεία και οι Σύλλογοι ΑμΕΑ είμαστε πρόθυμοι να συνδράμουμε με την τεχνογνωσία μας. Απλά ρωτήστε μας. Τίποτα για εμάς χωρίς εμάς”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et