Στην Ελλάδα το νέο του βίντεο κλιπ του Ιλϊάς Γιαλτσίντας - Azınlıkça
Ειδήσεις

Στην Ελλάδα το νέο του βίντεο κλιπ του Ιλϊάς Γιαλτσίντας

Στην Ελλάδα το νέο του βίντεο κλιπ του Ιλϊάς Γιαλτσίντας

Ο Ιλϊάς Γιαλτσίντας, ο οποίος είχε γίνει διάσημος από το τηλεπαιχνίδι «X-Factor Τουρκία» με το τραγούδι «Ιντζίρ», έρχεται στην Αθήνα για να τραβήξει το δεύτερο του βιντεοκλιπ.

Ο Γιαλτσίντας έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική του καριέρα και σύντομα κέρδισε αρκετά βραβεία, ανάμεσα στα οποία είναι και το βραβείο «Χρυσή Πεταλούδα» (Altın Kelebek) ως «Ο Καλλιτέχνης που έκανε το καλύτερο ξεκίνημα».

Το τραγούδι του με τίτλο «Έλα ουρανέ μου» (Gel Be Gökyüzüm) είχε τις περισσότερες πωλήσεις στο διαδίκτυο το 2017 και βρέθηκε στην 7η θέση μετά τον διάσημο Ταρκάν. Ενώ για το «Ο καπνός μέσα μου» (İçimdeki Duman) που έχει πάνω από 100 εκατ. προβολές στο Youtube είχε τραβήξει βιντεοκλιπ πέρσι και πάλι στην Αθήνα.

Στην ερώτηση μας «Γιατί η Ελλάδα;» ο νεαρός Τούρκος σταρ μας απάντησε ως εξής:

«Είναι Ελληνίδα η σύζυγος του σκηνοθέτη μου Χασάν Κουγιουτζού. Στις αρχές με επηρέασε αυτός. Όμως είτε λόγω δουλειών είτε λόγω του βιντεοκλιπ ξεκίνησα να πηγαινοέρχομαι πιο συχνά στην Ελλάδα. Εκτός της Ελλάδας βρέθηκα και σε άλλες χώρες είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές. Όμως το ενδιαφέρον και η εγκαρδιότητα των ομογενών μας και των Ελλήνων εδώ είναι πράγματι πολύ διαφορετική. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Αυτό θα είναι το δεύτερο μου βιντεοκλιπ στην Ελλάδα. Εκτός από το βιντεοκλιπ άλλωστε πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά. Απέκτησα φίλους εδώ και πλέον οι επισκέψεις μου από τουριστικού ενδιαφέροντος έχουν μετατραπεί σε επισκέψεις στου φίλους μου. Μετά τη Τουρκία η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες όπου αισθάνομαι σαν να είναι στο σπίτι μου».

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et