Αδέσποτο δάγκωσε μαθήτρια γυμνασίου μέσα στην αυλή του σχολείου - Azınlıkça
Ειδήσεις

Αδέσποτο δάγκωσε μαθήτρια γυμνασίου μέσα στην αυλή του σχολείου

Αδέσποτο δάγκωσε μαθήτρια γυμνασίου μέσα στην αυλή του σχολείου

Ένα από τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαρχιακές –ιδιαίτερα- πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Χρυσούπολη, είναι αυτό των αδέσποτων σκυλιών.

Ένα φαινόμενο που δεν μας τιμά ως κοινωνία και που συγχρόνως διχάζει τους πολίτες (φιλόζωοι και μη).

Οι διαστάσεις ωστόσο που προσλαμβάνει το πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ενέχουν κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα, ακόμη και για την ίδια την ζωή των πολιτών.

Έχουν αναφερθεί αρκετές επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών σε ανυποψίαστους πολίτες μέσα στην Χρυσούπολη, αλλά και σε οικισμούς, αλλά το πρόσφατο συμβάν με θύμα νεαρή μαθήτρια γυμνασίου και μάλιστα μέσα στον αύλιο χώρο του Γυμνασίου Χρυσούπολης ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

ΑΠ. ΓΑΖΓΑΛΙΔΗΣ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Επώνυμη η καταγγελία στην «Θ» από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κυριολεκτικά εκτός εαυτού μας ανέφερε το περιστατικό ως εξής: «Βρέθηκε μέσα στην αυλή του σχολείου αδέσποτο σκυλί και επιτέθηκε στην εγγονή μου, μαθήτρια του Γυμνασίου, η οποία έτρωγε αμέριμνα εκείνη την στιγμή ένα σάντουιτς. Αποτέλεσμα, να την τραυματίσει και να χρειαστεί περαιτέρω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με ότι αυτό συνεπάγεται όχι μόνον για την υγεία, αλλά και για την ψυχολογία του παιδιού»!

Πηγή: thraki.com.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.