Από την Κομοτηνή ένας εκ των νικητών των 1.000 ευρώ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Από την Κομοτηνή ένας εκ των νικητών των 1.000 ευρώ

Από την Κομοτηνή ένας εκ των νικητών των 1.000 ευρώ

Ανάμεσα στους 1.000 της πρώτης φορολοταρίας είναι ένας κάτοικος Κομοτηνής που είδε το σχετικό μήνυμα της ΑΑΔΕ στην προσωπική του σελίδα στο Taxis να τον ενημερώνει ότι θα λάβει το ποσό των 1.000 ευρώ.

Η πρώτη κλήρωση αφορούσε τις συναλλαγές του Οκτωβρίου και τα χρήματα αναμένονταν να πιστωθούν στους λογαριασμούς χθες, εκτός απροόπτου. Και μπορεί  αρχικά να είχε προβλεφθεί ότι τα 1.000 ευρώ θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των πρώτων νικητών έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, τελικά όλα πήγαν πίσω. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, δεν ήταν εύκολο να εντοπιστούν όλοι οι νικητές, αφού πολλοί δεν έχουν δηλώσει IBAN στο taxis με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εισπράξουν τα κέρδη τους.

Στη δεύτερη κλήρωση με βάση τις συναλλαγές των φορολογουμένων με πλαστικό χρήμα αναμένεται προχωρήσει την Κυριακή (24/12) το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Στη μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων θα μπουν στην κληρωτίδα οι συναλλαγές που έγιναν με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et