Νέος οδοφωτισμός στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Νέος οδοφωτισμός στην Κομοτηνή

Νέος οδοφωτισμός στην Κομοτηνή

Σε 12 δρόμους της Κομοτηνής εντοπίζονται οι εργασίες αλλαγής οδοφωτισμού, με εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Δήμο.

Πρόκειται για κολώνες οδοφωτισμού που έχρηζαν αντικατάστασης, καθώς από το πέρασμα του χρόνου ή λόγου κάποιου ατυχήματος είχαν υποστεί σοβαρές φθορές, με συνέπεια να ελλοχεύουν κινδύνους λόγω της πτώσης υλικών αλλά και να υπολειτουργούν καταδικάζοντας στο σκοτάδι πολλά σημεία. Τα αιτήματα δημοτών συσσωρεύτηκαν και σε αυτά ανταποκρίθηκε με έργο η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. “Γίνεται αντικατάσταση όλων των ιστών και παράλληλα γίνεται το νέο δίκτυο φωτισμού”, μας πληροφορεί σχετικά ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας Γιάννης Μουρτίδης.

Οι εργασίες αυτήν την χρονική περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό Παπανδρέου στην περιοχή της Εκτενεπόλ, αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτήν. Επεκτείνονται σε πολλές ακόμα οδούς της πόλης, όπου υπήρχε παλιό δίκτυο φωτισμού, διευκρινίζει ο κος Μουρτίδης και προσθέτει “είχαμε κατά καιρούς αρκετά αιτήματα δημοτών για δρόμους όπου δεν άναβαν οι λάμπες ή πέφτουν υλικά με την παραμικρή βροχή ή συμβαίνουν βραχυκυκλώματα. Έχουμε εστιάσει στο πρόβλημα και βγάλαμε την εργολαβία για να γίνει και η αντικατάσταση των ιστών και το καινούργιο δίκτυο φωτισμού”.

Οι εργασίες αντικατάστασης αφορούν τις εξής οδούς: Οδός Παπανδρέου 33 ιστοί φωτισμού, οδός Μαμέλη 7 ιστοί φωτισμού, οδός Αίνου 7 ιστοί φωτισμού, οδός Δημοκρατίας 10 ιστοί φωτισμού, οδός Κοσμά Αιτωλού 30 ιστοί φωτισμού, πλατεία Εμπορίου 6 ιστοί φωτισμού, οδός Κερασούντος 8 ιστοί φωτισμού, οδός Μαρασλή 8 ιστοί φωτισμού, οδός Ευξείνου Πόντου 12, οδός Εγνατίας 40 ιστοί φωτισμού και οδός Ηροδότου και Κούλογλου 4 ιστοί φωτισμού.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et