Αποκλείστηκε ο Κομοτηναίος Σαμουράι από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» - Azınlıkça
Ειδήσεις

Αποκλείστηκε ο Κομοτηναίος Σαμουράι από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Αποκλείστηκε ο Κομοτηναίος Σαμουράι από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, όπου έσμιξαν την Άπω Ανατολή με τη Δύση, εμφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ο Αγισήλαος Βεσεξίδης και η ομάδα «ΜΑΚΟΤΟ» από την Κομοτηνή.

Η παρουσία τους φάνηκε να κερδίζει τους κριτές, αποκομίζοντας μάλιστα τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ άφησε με το στόμα ανοιχτό και αρκετούς από τους θεατές που παρακολουθούσαν ζωντανά το talent show.

Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους προκριθέντες στην ημιτελική φάση του παιχνιδιού επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη στους πολλούς φίλους των «ΜΑΚΟΤΟ» και σε όσους είχαν εντυπωσιαστεί από την επίδειξη που έκαναν.

Σύμφωνα με το inkomotini.gr εξίσου δυσάρεστη έκπληξη, όχι όμως για αυτόν καθαυτόν τον αποκλεισμό, αλλά για την παρέμβαση που έγινε από την παράγωγή στο πρόγραμμα που παρουσίασε η ομάδα του, ένοιωσε κατά την προβολή του επεισοδίου και ο καταξιωμένος αθλητής και εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, Αγησίλαος Βεσεξίδης.

Σε ανάρτησή του στο facebook, έκανε λόγο για «τεράστια αδικία» και για «ντροπή», απευθυνόμενος στην παραγωγή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι η μουσική που συνόδευε την επίδειξη αλλάχτηκε εν αγνοία του με μοντάζ. Στη σχετική ανάρτηση επισυνάπτει βίντεο με το γνήσιο περιεχόμενο της επίδειξης των «ΜΑΚΟΤΟ», ενώ αποκαλύπτει και μια σειρά από λεπτομέρειες του παρασκηνίου της συμμετοχής τους στο talent show.

Η ανάρτηση του Αγησίλαου Βεσεξίδη:

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et