Δωρεά 6 εκχιονιστικών από τον ΤΑΡ στην Περιφέρεια ΑΜΘ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Δωρεά 6 εκχιονιστικών από τον ΤΑΡ στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Δωρεά 6 εκχιονιστικών από τον ΤΑΡ στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Σε φάση υλοποίησης βρίσκεται πλέον η προσφορά των ανταποδοτικών οφελών του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, προς φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η τελευταία εξέλιξη έρχεται από συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης η οποία με την υπ αριθ. 796/09.11.2017 απόφασή της αποδέχτηκε δωρεά της εταιρίας του αγωγού ΤΑΡ, που αφορά σε 6 εκχιονιστικά πολυμηχανήματα MERCEDES BENZ Unimog U-423, στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης και των αντισταθμικών του TAP. 

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια αποφάσισε την αποδοχή της δωρεάς αφού είναι απαραίτητη προκειμένου να εκτελωνιστούν τα μηχανήματα σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, επικεφαλής της οποίας είναι ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς. Κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία αγόρασε τα συγκεκριμένα μηχανήματα από το εξωτερικό και τα φέρνει ώστε να τα παραλάβει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Η αποδοχή της δωρεάς είναι απαραίτητο προαπαιτούμενο για τον εκτελωνισμό των μηχανημάτων και τις λοιπές σχετικές διαδικασίες, προκειμένου η παράδοση – παραλαβή να ολοκληρωθεί εντός του 2017.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et