Αντίδραση γιατρών για το σποτ με τη σεξουαλική παρενόχληση - Azınlıkça
Ειδήσεις

Αντίδραση γιατρών για το σποτ με τη σεξουαλική παρενόχληση

Αντίδραση γιατρών για το σποτ με τη σεξουαλική παρενόχληση

Την παύση της προβολής τού -όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του- «συκοφαντικού και επικίνδυνου σποτ που θίγει την τιμή και υπόληψη των Ελλήνων γιατρών», στο πλαίσιο καμπάνιας για τη σεξουαλική παρενόχληση, ζητεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) με εξώδικό του από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας.

Ειδικότερα, ο ΙΣΑ απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στη γγ Ισότητας, Φωτεινή Κούβελα για το «απαράδεκτο video της Γενικής Γραμματείας στο πλαίσιο καμπάνιας για τη σεξουαλική παρενόχληση, το οποίο παρουσιάζει παιδίατρο να παρενοχλεί σεξουαλικά μητέρα», όπως αναφέρει και ζητεί να πάψει άμεσα η προβολή του, καθώς εκτιμά πως «θίγει την τιμή και υπόληψη των Ελλήνων γιατρών».   Όπως, δε, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος παρά το γεγονός ότι καταδικάζει τη σεξουαλική παρενόχληση, θεωρεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι «συκοφαντικό, ανυπόστατο και επικίνδυνο».

Να αποσύρει άμεσα το βίντεο για τη σεξουαλική παρενόχληση παιδιάτρου σε μητέρα  ζητά από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ). Μάλιστα, με επιστολή του προς τη γγ, Φωτεινή Κούβελα, αξιώνει να εξηγήσει στους πολίτες τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτήν την απαράδεκτη πράξη, όπως τη χαρακτηρίζει.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et