Στην Κομοτηνή το Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης - Azınlıkça
Ειδήσεις

Στην Κομοτηνή το Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

Στην Κομοτηνή το Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

Στην Κομοτηνή θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ανδρών και γυναικών από το Δ.Π.Θ. το χρονικό διάστημα από 27 έως 29 Νοεμβρίου 2017.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΑΤΕ). Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 20 αγώνες σε τρία διαφορετικά γήπεδα, στο γήπεδο του κλειστού γυμναστηρίου, στο γήπεδο του 2ου Λυκείου και στο γήπεδο του 4ου Γυμνασίου.

Δεδομένου ότι το Δ.Π.Θ. είναι Ν.Π.Δ.Δ., δύναται να επιχορηγηθεί από τον Δήμο Κομοτηνής αφού μια τέτοια διοργάνωση, όπως είναι ένα Πανελλήνιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα, είναι αναμφίβολα αναπτυξιακού χαρακτήρα για τη τοπική μας κοινωνία, καθόσον ενισχύεται η τοπική οικονομία και παράλληλα προβάλλεται ο τόπος μας.

Γι’ αυτό το δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα ο Δήμος Κομοτηνής να συμβάλλει οικονομικά με το ποσό των 2.500 € και συγκεκριμένα να καλύψει δαπάνες απονομών, προβολής και δημοσιότητας καθώς και δαπάνες εμφάνισης των αθλητών και αθλητριών.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et