Έκλεψαν Ι.Χ. από τη Θεσσαλονίκη, πιάστηκαν στον Αίγειρο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Έκλεψαν Ι.Χ. από τη Θεσσαλονίκη, πιάστηκαν στον Αίγειρο

Έκλεψαν Ι.Χ. από τη Θεσσαλονίκη, πιάστηκαν στον Αίγειρο

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί, ένας 37χρονος και μία 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος και για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, να κινείται με κατεύθυνση την Κομοτηνή και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο 37χρονος οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Στο ύψος του οικισμού Αιγείρου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο δράστες, διότι, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει το αυτοκίνητο τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης κατείχαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, καθώς και το αφαιρεθέν όχημα, προκειμένου να το αποδώσουν στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.