Το 2ο Thraki Agility Championship θα γίνει στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Το 2ο Thraki Agility Championship θα γίνει στην Κομοτηνή

Το 2ο Thraki Agility Championship θα γίνει στην Κομοτηνή

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός, επιστρέφει για περισσότερους από 60 ιδιοκτήτες και τους τετράποδους φίλους τους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση του Thraki Agility Championship  είναι γεγονός. Μετά την επιτυχία που σημείωσε η περσινή πρώτη διοργάνωση, ο Κυνοφιλικός Όμιλος Σκύλων Εργασίας Κομοτηνής – Κ.Ο.Σ.Ε.Κ. σε συνεργασία με  το εκπαιδευτήριο σκύλων Doggy Park Sports Center και την ομάδα του Agility Dog Sport Komotini επιστρέφει, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, προσβλέποντας ακόμα  ένα διήμερο αφιερωμένο στον αγαπημένο φίλο του ανθρώπου.

Η Κομοτηνή πέρυσι πρωτοτύπησε, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση του Thraki Agility Championship για πρώτη φορά, την ώρα που αντίστοιχες διοργανώσεις, φιλοξενούνται μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Και η επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης, δημιούργησε απλώς περισσότερη όρεξη, μεράκι αλλά και μεγαλύτερες ευθύνες για την φετινή δεύτερη, την οποία θα παρακολουθήσουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις Oxygen Club στην Κομοτηνή.

Οι φετινές συμμετοχές αγγίζουν και πάλι τα περσινά επίπεδα, ενώ αναμένεται να δώσουν το «παρών» αθλητές του Agility τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Σερβία και η Ρουμανία, ενώ και η πόλη της Κομοτηνής, θα εκπροσωπηθεί με περίπου 10 συμμετοχές.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.