Ειδήσεις

Ηλεκτρικό ρεύμα: Οι κλίμακες επιδότησης από 1η Οκτωβρίου - Στα 90 ευρώ η ενίσχυση για το φυσικό αέριο

50 ευρώ «μπόνους» στην επιδότηση για μείωση κατανάλωσης κατά 15% σε σχέση με το 2021. Ειδικό τέλος σε ηλεκτροπαραγωγούς για χρήση φυσικού αερίου στην παραγωγή ρεύματος.

Devamını oku...
Ειδήσεις

Πρώτη ενδοσκοπική επέμβαση εγκεφάλου σε βρέφος στο ΠΓΝΑ

H πρώτη ενδοσκοπική επέμβαση εγκεφάλου, σε βρέφος επτά μηνών με εγκυστωμένο υδροκέφαλο, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, στην Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Devamını oku...
Ειδήσεις

34.809,28 ευρώ για το δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων Κομοτηνής

Νέες αποφάσεις χρηματοδότησης, συνολικού ύψους 2,9 εκατ. ευρώ, για 18 Δήμους της Χώρας, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΧΙΙ «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Εξοπλισμός για την υλοποίηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων του άρθρου 10 του ν. 4830/2021 (Α΄169) «Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «Άργος» και λοιπές διατάξεις», του προγράμματος «ΦιλόΔημος II».

Devamını oku...
Ειδήσεις

Καιρός σήμερα: Βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.

Devamını oku...