Ειδήσεις

Χατζηδάκης: Το 87% των συνταξιούχων θα δει κατευθείαν αύξηση

«Τουλάχιστον το 87% των συνταξιούχων θα δει κατευθείαν αύξηση στη σύνταξη, πολλοί από τους οποίους, μάλιστα, θα δουν διπλή και τριπλή αύξηση», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, επισημαίνοντας ότι οι συντάξεις «ξεπαγώνουν» έπειτα από 12 χρόνια.

Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe’de araba çaldılar, benzin bitince yolda kaldılar

Zıpkınla balık avlamaya gitti yaşamını yitirdi

Batı Trakya’nın da içinde yer aldığı Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti’ne bağlı Kavala’da 61 yaşında bir adam boğularak can verdi.

61 yaşındaki adamın zıpkınla balık avlamaya girdiği, üzerinde paletler ve zıpkın, dalış kemeri ve av tüfeği bulunduğu kaydedildi.

Kavala’nın Elefheroupoli kasabasından eski sporcu Alekos Parisis olduğu tespit edilen adamın ölüm sebebi ise yapılacak otopsi sonrasında belirlenecek.

Öte yandan Taşöz’e giden ‘Diamond’ feribotunda da 55 yaşında yabancı uyruklu bir adamın kayarak yere çakıldığı ve yaralandığı, feribot kıyıya varır varmaz Prinos Sağlık Ocağı’na kaldırıldığı kaydediliyor.

Devamını oku...
Ειδήσεις

Ξάνθη: Έκλεψαν αυτοκίνητο αλλά… τους έμεινε από βενζίνη και το παράτησαν

Το βράδυ της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης ενός αγροτικού οχήματος στην Ξάνθη, έπεσε θύμα κλοπής. Ωστόσο, μέσα στην όλη ατυχία του, κατάφερε να βρει το κλεμμένο όχημα, αφού οι κλέφτες το παράτησαν γιατί δεν είχε βενζίνη.

Devamını oku...