Batı Trakya’da hangi haber sitesi ne kadar okunuyor? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da hangi haber sitesi ne kadar okunuyor?

Batı Trakya’da hangi haber sitesi ne kadar okunuyor?

Batı Trakya’da hangi haber sitesi ne kadar okunuyor web editörleri ve web sitesi sahipleri tarafından rakip analizi için kullanılan SimilarWeb’in değerleriyle belli oldu.

SimilarWeb’in en güncel verilerine göre Azınlıkça gerek dünyada gerekse de Yunanistan’da Batı Trakya’nın en çok okunan haber sitesi.

Azınlıkça’yı sırasıyla Trakya’nın Sesi, Millet Gazetesi, Gündem Gazetesi, Rodop Rüzgarı Dergisi, Birlik Gazetesi, Çınar FM ve Barikat Gazetesi’nin internet siteleri takip ediyor.

Aşağıdaki infografikte sitelerin dünyada ve bulundukları ülkedeki (Yunanistan) sıralarının yanı sıra Haber ve Medya kategorisinde yer aldıkları sıra da görülüyor.

Similarweb’in azınlık medyası internet siteleri için dünya ve Yunanistan’daki sıralaması: (Büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

Batı Trakya’da hangi haber sitesi ne kadar okunuyor?

SimilarWeb’in 2017 yılı Haziran-Temmuz-Ağustos aylarını kapsayan verilerine göre aylık 300.148 ziyaret sayısı, 38.170 tekil aylık ziyaretçi sayısı, tekil ziyaretçi başına 7.863 ziyaret sayısı, ziyaretçilerin ortalama sitede kalma süresi olan 04 dakika 40 saniye ile ve ziyaret başına 2,59 sayfa ziyareti ile azınlıkça ilk sırada bulunuyor.

Batı Trakya’da hangi haber sitesi ne kadar okunuyor?
(Büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz)

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et