Επίδομα παιδιού – Α21: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τους δικαιούχους - Azınlıkça
Ειδήσεις

Επίδομα παιδιού – Α21: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τους δικαιούχους

Ξεκίνησαν σήμερα (20.12.2022) να καταβάλλονται στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ ο μήνας Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Μαζί θα καταβληθεί και η έκτακτη οικονομική ενίσχυση που αντιστοιχεί στη μισή δόση του επιδόματος παιδιού.

Αναλυτικά, όσοι δικαιούχοι λαμβάνουν τα επιδόματα παιδιού κάθε δίμηνο θα λάβουν σήμερα το ποσό που αντιστοιχεί στον Νοέμβριο και στον Δεκέμβριο συν τη μισή δόση του επιδόματος.

Στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού καταβάλλεται πρόσθετη έκτακτη δόση για το έτος 2022, η οποία αντιστοιχεί στο μηνιαίως χορηγούμενο ποσό του επιδόματος προσαυξημένο κατά το ήμισυ. Αντίστοιχη έκτακτη δόση καταβάλλεται στους λοιπούς νέους δικαιούχους του επιδόματος του έτους 2022, μετά την έγκριση της αίτησής τους.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος που έχει ένα παιδί και λαμβάνει επίδομα παιδιού το δίμηνο 140 ευρώ, θα λάβει Νοέμβριο και Δεκέμβριο 140 ευρώ, συν τη μισή δόση του μήνα, δηλαδή αλλα 35 ευρώ.

Όσοι δεν έχουν κάνει αίτηση για το επίδομα παιδιού Α21 του 2022 θα μπορούν να κάνουν αίτηση μετά τις 20 Δεκεμβρίου που θα ανοίξει η πλατφόρμα και θα πληρωθούν 31 Ιανουαρίου 2023.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση

Mέσα στην εβδομάδα θα κλείσει η πλατφόρμα που δέχεται τις αιτήσεις για το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα θα κλείσει στις 12 Μαΐου 2023, στις 18:00.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Επίδομα παιδιού Α21: Ποιοι θα πάρουν έξτρα δόση

Επίδομα παιδιού Α21: Ποιοι θα πάρουν μιάμιση έξτρα δόση από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Devamını oku...