İtalyan kuruyemiş devi Besana Rodop, Evros, İskeçe ve Kavala illerindeki yatırımlarını arttırmayı düşünüyor.
COCO-MAT şirketinin kurucusu çevreci Pol Efmorfidis iklim değişikliğinin etkileriyle ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Atina’dan Nepal’e kadar uzanan bir serüvene çıktı.
İskeçe Belediye Meclisi’ndeki muhalefet listeleri Mustafçova (Miki) Belediyesi’ne yardım eli uzatılmasına karşı çıktı.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın bugün Libya için Berlin’de yapılacak konferans öncesi Yunanistan ile ilgili açıklamalarına Yunan Dışişleri cevap verdi.
İki dönem Gümülcine (Komotini) Belediye Başkanlığı yapan Yorgos Petridis’in yeni görevi belli oldu.
Libya için bugün Berlin’de yapılacak konferans öncesi konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan “Miçotakis oyunu yanlış oynuyor” dedi.
Batı Trakya’nın Evros bölgesinde de üretilen lavanta son yıllarda mutfaklarda da yerini almaya başladı.
Ulusal Meteoroloji Servisi’nin (EMY) hava durumu tahminlerine göre Yunanistan’ın doğu ve kuzeyinde sıcaklıklarda bugün düşüş yaşandı.
‘Anonymous Greece’ adlı Yunan hacker grubu geçtiğimiz günlerde Yunan devletine ait web sitelerini hackleyen Türk hackerlere misilleme yaptıklarını öne sürdü.
Egnatia otobanının İskeçe (Xanthi) ile Gümülcine (Komotini) arasındaki bölümünde 20 yıldır bakım çalışması yapılmıyor.
Kısa bir süre önce temizlenen ve ışıklandırılan Şapçı’daki (Sapes) “Dendraki” olarak bilinen ormanlık alana kimliği belirsiz kişiler zarar verdi.
Gümülcine’nin (Komotini) sembolleri arasında yer alan Saat Kulesi’nin saati bir kez daha durdu.