Şok! 10 yaşındaki çocuk kör kurşuna kurban gitti - Azınlıkça
Ειδήσεις

Şok! 10 yaşındaki çocuk kör kurşuna kurban gitti

Şok! 10 yaşındaki çocuk kör kurşuna kurban gitti

Atina’daki Menidi bölgesinde bulunan bir ilkokulda 10 yaşındaki küçük çocuğun başına kurşun isabet etti. Çocuk yaşamını yitirdi. Olay tüm Yunanistan’da şok etkisi yarattı.

Star televizyon kanalının aktardığı ilk bilgilere göre, adli tıp raporu 10 yaşındaki ilkokul çocuğunun kör kurşuna kurban gittiğini ortaya koydu.

Yıl sonu etkinliği çerçevesinde okulun avlusunda bulunan erkek çocuğu bir anda yere yığılarak yaşamını yitirdi. Kimse ne olup bittiğini anlamazken, adli tıp raporu acı gerçeği ortaya çıkardı.

Polis, çocuğun kafasından çıkan kurşunun 9 mm’lik bir tabancaya ait olduğunu ifade ederken, okula yakın mesafede herhangi bir düğün veya eğlence yapılıp yapılmadığı inceleniyor. Zira kurşunun havaya sıkılan tabancadan çıkarak talihsiz çocuğun başına isabet ettiği düşünülüyor.

Öte yandan tüm bu acılı olay yıl sonu etkinliği olması vesilesiyle diğer öğrencilerin ve velilerin gözü önünde yaşanırken, küçük çocuğun annesinin de aynı okulda öğretmen olduğu gelen bilgiler arasında. Acıyla yere yığılan çocuğun hastaneye kaldırıldığı, ancak tüm müdahalelere rağmen yaşama geri döndürülemediği kaydedildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et