Antalya’da, dondurmacı dükkanı işleten İlker Akkurt, kışın dondurma yenmez kavramını ortadan kaldırmak ve kış hastalıklarına karşı direnci arttırmak için ‘acı biberli dondurma’ üretti.
İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Yunanistan’ın Meriç Nehri üzerinden göçmenleri Türkiye’ye “geri ittiğini” tespit ettiklerini belirterek Yunan makamları ve AB Komisyonuna durumu soruşturmaları çağrısında bulundu.
Dedeağaç’tan (Alexandroupoli) sonra İskeçe (Xanthi) Belediyesi de elektrikli araba aldı. Gümülcine (Komotini) Belediye yönetimi ise her zamanki gibi uyuyor.
Gümülcine’de (Komotini) de faaliyet gösteren ve deposu bulunan taklit ürün ticareti yapan büyük suç örgütü çökertildi.
Yunanistan’da bu hafta çocuk paralarının, emekli maaşlarının ve primlerin hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağı hafta olacak.