Batı Trakya’da farelerin yüzünü kemirdiği bebek hakkında doktor açıklamada bulundu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da farelerin yüzünü kemirdiği bebek hakkında doktor açıklamada bulundu

fareler

Batı Trakya’nın Evros ilinde farelerin kemirdiği ve ısırdığı 3,5 aylık bebeğin durumu hakkında hastane müdürü bilgi verdi.

Azınlıkça’nın Atina Haber Ajansı’ndan aktardığı habere göre Dedeağaç (Alexandroupoli) Üniversite Hastanesi Müdürü Dimitris Adamidis 3,5 aylık kız bebeğin burnundaki derinin büyük bir bölümünün, yanağından büyük bir bölümün ve kolundan kemikler görünecek noktaya kadar bir bölümün fareler tarafından koparıldığını söyledi.

Çocuğun ayaklarında da çok sayıda yaraların da olduğunu belirten Adamidis, bebeğin susuz da kaldığının ortaya çıktığını söyledi.

Öte yandan polis, Dimetoka’da Kale olarak bilinen tepede bir mağarada kaldığı iddia edilen bebeğin 16 yaşındaki annesi ile 22 yaşındaki babasını gözaltına aldı.

Dedeağaç Hastane Müdürü bebeğin çocuk doktorları ve estetik cerrahlar tarafından muayene edildiğini ve gerekli müdahalelerin yapılacağını söyledi.

Adamidis ayrıca çocukta herhangi bir enfeksiyon rastlanmadığını ve en önemlisinin hayati tehlikesinin bulunmaması olduğunu söyledi.

Dedeağaç Hastane Müdürü ayrıca “Eğer bu yaralar fareler tarafından açılmışsa, muhtemelen çok defa tekrarlanmıştır” değerlendirmesinde bulundu.

İLGİLİ HABER

Batı Trakya’da fareler 5 aylık bebeği uyurken kemirdi!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.