3 kardeşe tecavüz eden yaşlı sapığa 20 yıl hapis cezası! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

3 kardeşe tecavüz eden yaşlı sapığa 20 yıl hapis cezası!

3 kardeşe tecavüz eden yaşlı sapığa 20 yıl hapis cezası!

Yunanistan’da üç kardeşe tecavüz etmekle yargılanan 70 yaşındaki sapık mahkeme tarafından 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yunanistan’ın Lesvos (Midilli) adasının bir köyünde üç kardeşe tecavüz etmekle suçlanan 70 yaşındaki adam hakim karşısına çıktı. Çocukların mahkemeye söylediklerinden spor adamlığı da yapan şahsın bir yıl boyunca üç çocuğa şiddet uyguladığı, tecavüz ettiği ve “bir daha annelerini görememekle” tehdit ettiği ortaya çıktı.

Hakkındaki suçlamaları reddeden sanık ise, çocukların babalarının yargıyla sorunu olduğunu ve anneleriyle birlikte yanına taşınan çocuklara çok iyi baktığını ve yıllardır yüzlerce çocuğu spora kazandırdığını söylese de mahkeme heyetini ikna edemedi.

Dava ise üçüncü şahısların suç duyurusu sonrası açılırken, Azınlıkça’nın aktardığına göre duruşmaya katılan annenin şikayetçi olmaması ve sadece “çocuklarım bana bir şeyler söylemişti” demekle yetinmesi dikkatlerden kaçmadı. Annenin uzun süreli yurtdışına gittiği ve yaşlı adamın çocuklarla yalnız kaldığı, hatta annelerinin izniyle çocukları yurtdışına da götürdüğü ifade edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et