Hafta serin başlıyor: Batı Trakya’da nerelere yağmur yağacak? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Hafta serin başlıyor: Batı Trakya’da nerelere yağmur yağacak?

azınlıkça

Yunanistan geneli yeni hafta sıcaklıklarda düşüşle başlıyor.

Yunan Ulusal Meteoroloji Servisi (EMY) tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre son birkaç gündür etkili olan ve 30 dereceyi aşan sıcaklıklarda birkaç derece düşüş yaşanacak.

Batı Trakya’da ise dün etkili olan kısa süreli yağışlar bunaltıcı sıcağın yok olmasına yol açmıştı. Bugün sabahtan öğleye kadar yağış ihtimalinin yüksek olduğu Gümülcine’de (Komotini) hava akşama doğru açılacak. En düşük sıcaklığın 19, en yüksek sıcaklığın ise 28 derece olması bekleniyor.

Salı günü öğle saatlerinde yağmur beklenen Gümülcine bölgesinde Çarşamba günü ise gün boyunca yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

İskeçe’de ise bugün 16 dereceye kadar gerilemesi beklenen sıcaklığın gün içerisinde en çok 27 dereceyi bulacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer yağış beklenirken, Salı günü öğle saatlerinde

kuvvetli yağış ihtimali bulunuyor. İskeçe’de Çarşamba akşamı başlaması beklenen gök gürültü yağışın Çarşamba günü aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Dedeağaç’ta ise diğer iki şehrin aksına bugün güneşli bir havanın hakim olması beklenirken, sıcaklıklar 30 dereceye dayanacak. Azınlıkça!nın aktardığına göre Salı ve Çarşamba günleri ise öğle saatlerinde kısa süreli yağmur ihtimali bulunuyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et