Αδιαμφισβήτητα την πρώτη θέση κατέχει το Αζινλίκτσα με μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα μειονοτικά ΜΜΕ της Θράκης σύμφωνα και με το Google Analytics! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Αδιαμφισβήτητα την πρώτη θέση κατέχει το Αζινλίκτσα με μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα μειονοτικά ΜΜΕ της Θράκης σύμφωνα και με το Google Analytics!

Αδιαμφισβήτητα πρώτο με μεγάλη διαφορά το Αζινλίκτσα ανάμεσα στα μειονοτικά ΜΜΕ της Θράκης σύμφωνα και με το Google Analytics!

Αποδείχτηκε ακόμα μια φορά, σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics αυτή τη φορά, ότι η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Αζινλίκτσα έχει την περισσότερη αναγνωσιμότητα ανάμεσα στα μειονοτικά ΜΜΕ της Θράκης.

Το Αζινλίκτσα καταλαμβάνει τη πρώτη θέση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά μεταξύ των μειονοτικών ΜΜΕ, που είχαν το θάρρος να δημοσιεύσουν τα στοιχεία του Google Analytics, το οποίο θεωρείται ότι δίνει τα πιο αξιόπιστα δεδομένα για τον αριθμό επισκεπτών μιας ιστοσελίδας.

Έτσι φαίνεται ότι το Αζινλίκτσα έχει 14,4 φορές περισσότερους περιόδους σύνδεσης, 6,8 φορές περισσότερους χρήστες (επισκέπτες) και 16 φορές περισσότερες προβολές σελίδων από τη μειονοτική ειδησεογραφική ιστοσελίδα που είχε το θάρρος να δημοσιεύσει τα στοιχεία από το Google Analytics.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται τα ποσοστά επισκεπτών του Αζινλίκτσα σύμφωνα με το Google Analytics για τον Σεπτέμβριο του 2017.

Αδιαμφισβήτητα πρώτο με μεγάλη διαφορά το Αζινλίκτσα ανάμεσα στα μειονοτικά ΜΜΕ της Θράκης σύμφωνα και με το Google Analytics!

Ακολουθούν τα ποσοστά των επισκεπτών του άλλου μειονοτικού μέσου που δημοσίευσε τα στοιχεία του από το Google Analytics.

Αδιαμφισβήτητα πρώτο με μεγάλη διαφορά το Αζινλίκτσα ανάμεσα στα μειονοτικά ΜΜΕ της Θράκης σύμφωνα και με το Google Analytics!

Από την άλλη στην είδηση που είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα φαινόταν πως σύμφωνα και με τα στοιχειά της SimilarWeb, που θεωρείται ότι κάνει την πιο κοντινή εκτίμηση στα δεδομένα του Google Analytics, το Αζινλίκσα, παρά τη λογοκρισία και εμπάργκο του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή, είχε τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα ανάμεσα στις μειονοτικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Σύμφωνα με τα στοιχειά της SimilarWeb το Αζινλίκτσα βρίσκεται στην πρώτη θέση και το ακολουθούν η Τράκιανιν Σεσί, η Εφημερίδα Μιλλέτ, η Εφημερίδα Γκιουνδέμ, το Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκιαρί, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Τσινάρ και η Εφημερίδα Μπαρικάτ.

Ενώ τώρα σύμφωνα και με το Google Analytics φαίνεται πως δεν αλλάζουν οι δυο πρώτες θέσεις και ότι το Αζινλίκτσα είναι πρώτο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, είναι απορίας άξιο αν τα υπόλοιπα μειονοτικά ΜΜΕ θα έχουν το θάρρος να δημοσιεύσουν τα στοιχεία επισκεπτών τους από το Google Analytics.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Ποια είναι η αναγνωσιμότητα των μειονοτικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων στη Θράκη;

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et