Το Υπουργείο Εσωτερικών ερευνά τον Οντέρ Μουμίν - Azınlıkça
Ειδήσεις

Το Υπουργείο Εσωτερικών ερευνά τον Οντέρ Μουμίν

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επικοινώνησε, για το ζήτημα που έχει προκύψει εξαιτίας των ενεργειών του δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Ιωάννη Σάββα και του ζήτησε να εξετάσει τυχόν έκνομες ενέργειες του εν λόγω δημάρχου προκειμένου αυτές να αξιολογηθούν συνολικά και να αποφασίσει τις αναγκαίες περαιτέρω ενέργειες για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Ιάσμου προέβη σε μία ακόμη πρωτοφανή απόφαση, ξηλώνοντας όλους τους αντιδημάρχους, αναλαμβάνοντας όλες τις αρμοδιότητές στο πρόσωπό του και αφήνοντας κατηγορίες για… εγκληματικές οργανώσεις, χωρίς φυσικά κανένα δημόσιο στοιχείο.

Η ανακοίνωση Οντέρ Μουμίν: «Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών: Ανακαλεί με αιτιολογημένη απόφασή του όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ιάσμου. Μέχρι νεωτέρας, κρατά στο πρόσωπό του όλες τις αρμοδιότητες του άρθρου 58 του Ν.3852/2010. Σε συνέχειά των παραιτήσεων των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιάσμου, κρατά και ασκεί τις Προεδρίες όλων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του Δήμου Ιάσμου. Καλεί άμεσα σε παραίτηση όλους τους υπηρεσιακούς και αιρετούς του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι εμπλέκονται ή συσχετίζονται με την Παγκόσμια Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ και την εγχώρια Εγκληματική Οργάνωση ΕΥΡ-ΑΚΗ».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.