Ανδρουλάκης: Η παρακολούθησή μου έχει σχέση με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ανδρουλάκης: Η παρακολούθησή μου έχει σχέση με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Tην πλήρη πολιτική ευθύνη στον Πρωθυπουργό για την υπόθεση των υποκλοπών έριξε την Τρίτη, για ακόμη μία φορά, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με συνέντευξή του στο Mega, τόνισε χαρακτηριστικά ότι “ο πρωθυπουργός για μήνες ήταν αρνητής της πραγματικότητας…και τώρα φέρνουν ένα σχέδιο νόμου που αλλάζει τον τρόπο έγκρισης των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων και αλλάζουν και το πλαίσιο ενημέρωσης”.

Συμπλήρωσε, δε, ότι “είναι υποτιμητικό να λέει ο πρωθυπουργός πως επρόκειτο για δικαστική αστοχία της ΕΥΠ και πριν από λίγες ημέρες η αρμόδια εισαγγελέας που πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη να συνεχίζει τα παραμύθια”.

Συνέχισε λέγοντας ότι “ακόμα και σήμερα καλώ τον πρωθυπουργό, για να φύγουν οι προεκλογικές σκιές ή να έχει αναδρομική ισχύ και να μάθουμε τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ που αφορούν εμένα και άλλα πολιτικά πρόσωπα”.

“Εάν είχε δίκιο ο Μητσοτάκης δεν θα είχαμε το σημερινό σχέδιο νόμου και επέρχεται η ευρωπαϊκή του καταδίκη από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το ευρωπαϊκό δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων γι’ αυτό προτρέχει να κάνει αυτή τη ρύθμιση για να αποφύγει την ευρωπαϊκή καταδίκη”.

“Είναι ξεκάθαρο” κατέληξε “από τις ημερομηνίες της επισύνδεσης και την ολοκλήρωση ότι έχουν γίνει όλα αυτά για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης ή ο μηχανισμός που λειτούργησε από το Μέγαρο Μαξίμου ήθελε να έχει μεγαλύτερη γνώση της προσωπικής μου στρατηγικής”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Ανδρουλάκης: Θα αγωνιστώ για να ξανακάνω τους νέους να πιστέψουν ότι η πολιτική παράγει λύσεις

To προγραμματικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τη νέα γενιά βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη απόψε στην Κομοτηνή.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Νίκος Ανδουλάκης: Η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει να πουλάει όπλα στην Τουρκία

Για τα ελληνοτουρκικά, την ενεργειακή κρίση αλλά και για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, μίλησε σήμερα στο MEGA o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Devamını oku...