Ο καιρός για την Τετάρτη στην Θράκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ο καιρός για την Τετάρτη στην Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Θράκη.

Ο καιρός την Τετάρτη (09.11.2022) σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Θράκη γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Αγρότες Λαϊκών Αγορών της Θράκης: "Είμαστε Παραγωγοί, Όχι Έμποροι"

Σε μια σημαντική ανακοίνωση για τον αγροτικό τομέα, ο Βασίλης Μακρίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, ανέφερε ότι για πρώτη φορά οι αγρότες θα φορολογηθούν βάσει των πωλήσεων που πραγματοποιούν.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Απίστευτο: Aδειοδοτούν Αιολικά στα καμένα του Έβρου, σε περιοχή NATURA για τον Μαυρόγυπα!

Μοιάζει πραγματικά απίστευτο, αλλά είναι γεγονός: λιγότερο από 20 ημέρες από τη στιγμή που έσβησε η τεράστια σε καταστροφικές συνέπειες πυρκαγιά του Έβρου, της μεγαλύτερης σε έκταση που συνέβη ποτέ σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης (ΑΔΜ-Θ) προχώρησε πριν λίγες ημέρες (20/09) στην αδειοδότηση Αιολικού Σταθμού (ΑΣΠΗΕ) εντός της καμένης έκτασης και μέσα στην περιοχή NATURA (Ζώνη Ειδικής Προστασίας, ΖΕΠ) GR1110009 «Νότιο Δασικό Σύμπλεγμα Έβρου»!
Devamını oku...
Ειδήσεις

Καιρός: Γενικά αίθριος σήμερα Παρασκευή – Πού θα βρέξει την Κυριακή των εκλογών

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Devamını oku...